De familie Ghesquière liet ook de gevel renoveren

Previous Next

Nieuwe soort gevelsteen
De familie Ghesquière liet ook de gevel renoveren, een prachtig resultaat. Nick Devinck: “We gebruikten een nieuwe soort gevelsteen, een betonsteen die gekleurd is met zaagsel van natuursteen. Het was de eerste keer dat we met een dergelijke steen werkten. Het resultaat mag er zijn. Ik hou van creatief meedenken.”
Jonas: “De verbouwing verliep eigenlijk niet van een leien dakje. Toch zijn er weinig zaken verkeerd gegaan. Volledig dankzij Nick. Met de weinige info die hij kreeg, slaagde hij er in om zaken op te lossen en verder te werken. Ik zie dat geen drie aannemers doen in België. Hij verdient een standbeeld.” 

De aanpak van Nick Devinck? Hij leeft zich in de situatie en de visie van de bouwheer in. Nick denkt mee en zoekt naar prijsvriendelijke en kwalitatieve oplossingen. De finish en het eindresultaat zijn voor hem het belangrijkst.
Jonas: “Hij denkt logisch na en weet wat de klant wil. Hij heeft de flexibiliteit en vakkennis om problemen op te lossen. Dat zijn volgens mij de grootste pluspunten die je kan hebben als aannemer.”